VEGAN SNACKS & TUSSENDOORTJES

Oké Nina, ontbijt, lunch en avondeten lukken nu wel. Maar wat moet ik hemelsnaam als tussendoortje eten? Dit is de tweede meest voorkomende vraag die ik krijg na de vraag “Wat is tahin?”. En ik snap het wel want als je ‘vegan snacks/tussendoortjes’ intypt bij google krijg je allemaal super lekkere snacks te zien, maar deze kosten minimaal een uur arbeid in de keuken voordat je ze daadwerkelijk kan weg snacken. En dat heeft niet echt zin want dan is het toch al bijna tijd voor het avondeten dus dan kan je net zo goed nog ffkes wachten.
In mijn ogen is iets een goeie snack als het niet meer dan drie handelingen kost en minder dan 10 minuten duurt voordat de snack attack kan plaatsvinden. Vandaar deze video met 9 makkelijke snack ideeën om zowel de ongezonde snack cravings als de healthy snack cravings te kunnen stillen. Mogen we nog een lang en gelukkig leven snacken 

 

  4 comments for “VEGAN SNACKS & TUSSENDOORTJES

 1. Saskia
  december 21, 2016 at 08:12

  Hoi Nena, super leuk die video’s van jou, heel inspirerend. Je hoeft mij niet te overtuigen want ik eet al drie jaar met plezier plantaardig, het is heerlijk. Jouw ideeën zijn heel creatief, je brengt mij op nieuwe ideeën. Thx!! Veel succes. Saskia

  • december 21, 2016 at 08:35

   Ah dankjewel Saskia! Super leuk om te horen dat ik zelfs een doorgewinterde veganist nog op nieuwe ideeën kan brengen 😀

 2. Maaike
  december 21, 2016 at 17:00

  Hahaha ‘nou dit waren de snacks’, lekker droog hoor, I love it! Wat je ook echt moet proberen is maiswafels met pindakaas, banaan, kaneel en dadelstroop. o my god echt hemel op aarde. al zeg ik het zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *