VEGAN CHALLENGE TIPS

tumbnail vg

In april begint de Vegan Challenge weer! Dit houdt in dat meer dan 2500 mensen de uitdaging aan gaan om een maand lang veganistisch te eten.
In de video van vandaag heb ik een aantal tips voor diegene die in april mee doen aan de Vegan Challenge. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben 😀

Doe je nou nog niet mee aan de Vegan Challenge? Doe is gek, trek je stoute schoenen aan en daag jezelf eens een beetje uit. Serieus wat heb je nou te verliezen? Het is ten slotte maar een maandje veganistisch eten :). Als je mee wilt doen aan de Vegan Challenge kun je je op veganchallenge.nl (gratis) inschrijven en krijg je weekmenu’s en lekkere recepten toegestuurd voor wat inspiratie. “Het doel van de VeganChallenge is om het zoveel mogelijk mensen zo makkelijk mogelijk te maken om veganistisch te eten. Daarom zijn alle recepten in onze dagmenu’s geheel supermarktfriendly: we sturen je niet naar prijzige bio winkels of exotisch ruikende toko’s. Je kunt er zelf natuurlijk altijd voor kiezen om je eigen vegan dagmenu samen te stellen, of om wel uitgebreid te gaan foodshoppen”, aldus de Vegan Challenge website.

Voor diegene die wel mee doen: Woehoe, een dikke duim voor jullie! <3

  2 comments for “VEGAN CHALLENGE TIPS

  1. april 2, 2016 at 00:38

    Leuke video Nina! Er hebben zich inmiddels 3000 mensen aangemeld, dus hopelijk komen er ook dit jaar weer (minimaal) 1500 nieuwe vegans bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *