‘T IS VOORBIJ

456464

Het is weer voorbij. We kunnen weer gewoon lopen en hoeven niet meer rollend door het leven. We zullen geen dilemma’s meer hebben over welke broek het meeste mee stretcht, we hoeven niet meer zo belachelijk veel voedsel tot ons te nemen, en moeders zal zich de komende tijd niet meer zo erg uitsloven in de keuken. Vanaf nu is het gewoon weer stamppot boerenkool, pasta met rode saus en de diepvries wok-groenten van de Jumbo.
Maar och jongens, wat heb ik genoten van het kerstdiner. Dagenlang zelfs, aangezien er nog eten voor een heel weeshuis over was. In de video van vandaag laat ik zien wat ik op de dag na het kerstdiner at. Oftewel, aanschouw hoe ik de kerstrestjes oppeuzel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *