TELL SELL, CHOCOPASTA EN EEN TEVREDEN SMOELTJE.

1

Het is voorbij. Ik heb 3 pennen leeg geschreven (no jokes), een half kladblok vol geschreven, een stijve nek, een extreem slaap tekort en ik moet weer wennen aan het hebben van sociale interactie. De tentamens zitten erop, dus het leven begint weer. Nu kan ik weer hersenloze dingen doen. 2 weken lang zelfs. 2 weken lang geen gebruik maken van m’n ratio en alleen maar dingen doen zonder na te denken…
3

Wat ik normaal nog voor geen uur vol houd, lukte het me gister om een hele middag op de bank te liggen. Een hele middag liggend kijken naar hoe Rudolf in z’n veel te mooie keuken aan het kokkerellen is. Afgewisseld met hier een daar een halfuurtje Tell Sell of Astro TV, waarbij ik vervolgens een halfuur lang zit te twijfelen om ook maar eens ‘Annie het medium’ een belletje te geven. Misschien kan Annie mij wel wat spannends vertellen over wat de toekomst in petto heeft. Of krijgt zij via haar telepathische krachten door hoe ik m’n tentamens gemaakt heb. Of Tell Sell bellen voor de ‘Comfort Gell Slippers’ die van 59,95 naar 22,95 zijn afgeprijsd. Ik bedoel: What is life without Comfort Gell Slippers you know… Wanneer je lang genoeg wachtte, volgde er een klapper van een aanbieding en kreeg je een gratis Relax Crème, wat natuurlijk superfijn is, EN een tweede paar Comfort Gell Slippers gratis. Nou dan weet je het wel!!!
Als je niets te doen hebt (wat waarschijnlijk nu het geval is, aangezien je deze blog leest) raad ik je aan om even te kijken hoe fijn deze Comfort Gell Slippers wel niet zijn. Het was het hoogtepunt van de hele middag op de bank liggen. Ik blijf onder de indruk van het acteertalent. En na het ei-experiment was het voor mij wel duidelijk: Deze slippers zullen mijn leven beteren.

Toch miste ik nog wat. Liggen en kijken was niet genoeg voor mij. Liggen, kijken en eten zou de hele experience nog ietsie verbeteren. En zeker wanneer het eten, brood met chocopasta is. Die je dan op de bank half liggend smeert, aangezien moeder het toch niet kan zien. En vervolgens half liggend op eet, waarbij je zo min mogelijke fysieke kracht gebruikt. Het broodje op zo’n manier naar binnen stouwen, zodat je eindigt met een tevreden smoeltje vol met chocopasta vegen. Zo’n smoeltje dat extreem schattig zou zijn bij een kind van drie, maar die bij een meisje van 20 opeens niet meer door de beugel kan.
Die vegan chocopasta lag helaas nog niet klaar in de ontbijt-la. Dus ik moest toch nog een beetje in beweging komen om dit goddelijke goedje in elkaar te flansen.

Ingrediënten:
– 60 gram dadels
– 100 gram geweekte cashewnoten
– 3 eetlepels cacao
– 3 theelepels Kardemom
– 2 à 3 eetlepels water

Week de cashewnoten voor 1 à 2 uur in een bakje met water. Doe alles in een keukenmachine en mix het tot een gladde pasta. KLAAAAAAAAAAR 🙂 De hoeveelheid water die je toevoegt ligt aan de dadels die je gebruikt. Als deze super juicy en zacht zijn heb je het water waarschijnlijk niet eens nodig.
Je hebt het goed gedaan als je eindigt met een tevreden chocopasta smoeltje 🙂

6

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *