ONTBIJT OBSESSIE

tumbnail ontbijt 1

Als ik zo’n besluitloze dag heb en al moeite heb met het kiezen van ontbijt, ontbijt ik gewoon 2 keer. Of drie keer, als het past. Of ik eet de hele dag door ontbijt.
Ja, m’n obsessie met ontbijten is inderdaad groot en begint uit de hand te lopen. Zeker nu ik de geroosterde broodjes met pindakaas en banaan heb herontdekt, ben ik niet meer te stoppen. Ik draag het altijd bij me. Het gaat overal mee naartoe. Waar ik ben zijn de broodjes pindakaas met banaan, en waar de broodjes pindakaas met banaan zijn, daar ben ik. Het substitueert m’n teddybeer die ik vroeger overal achter me aan sleepten en lichtjes in paniek raakten wanneer hij niet binnen handbereik was. Als dit langer dan een minuut duurden schreeuwde ik met paniek in m’n stem ‘MAMA, WAAR IS BEER?’ Dan kwam m’n moeder gek genoeg altijd gelijk in actie en ging opzoek naar die verlepte pop van me. M’n moeder had een talent voor het vinden mijn verlepte pop, dus na 5 minuten waren ik en beer meestal wel weer herenigd. En dat gevoel van hereniging overspoelt me nu steeds wanneer ik een hap neem van m’n geroosterde broodjes pindakaas met banaan. Ik weet ook niet waar het vandaan komt, maar het is er wel.

Ah fijn, genoeg over mij en m’n ontbijt obsessies. Hier is een filmpje om ook jou aan een ontbijt obsessie te helpen <3

  15 comments for “ONTBIJT OBSESSIE

 1. Eke
  december 1, 2015 at 12:25

  Oh super chill! Lekkere granola. Kaki in een smoothie moet ik ook maar eens proberen 🙂

 2. december 1, 2015 at 17:10

  Dat ziet er allemaal heerlijk uit 😀

 3. Jane
  december 4, 2015 at 13:51

  Wauw dit is superhandig! Ga er snel een aantal uitproberen. Ik ben ook verslaafd aan de pindakaas banaan! Ik gebruik daarvoor speltbrood en strooi wat chia zaadjes over de banana heen

 4. Floor
  december 4, 2015 at 18:26

  Pindakaas banaan is de bom! Helaas geen pindakaas voor mij komende tijd.. Ik probeer even paar weekjes zonder te leven omdat het eczeem uit zou kunnen lokken.. Dusja ik ben hopeloos wanhopig, dus dan maar stoppen met goddelijke broodjes (en rijstwafels). Maar ik heb hierdoor een nieuwe obsessie gecreëerd: amandelhazelnootpasta met snufje zout en banaan. Te lekker!

  • december 7, 2015 at 10:36

   Aah, dat is vervelend. Gelukkig kun je het afwisselen met andere notenpasta. Ik zou ook wat meer moeten afwisselen hahaha

 5. Leonie
  december 13, 2015 at 22:37

  Dit moet ik dus echt allemaal proberen. Welke blender heb je? Want ik ga mezelf even een leuk kerstcadeautje doen denk ik. En welke pindakaas]? Ik ben nog op zoek naar de perfecte smaak/ingrediënt-verhouding. (ik weet ook niet hoe ik het anders moet verwoorden, maar misschien snap je wat ik bedoel)

  • december 14, 2015 at 13:31

   Leuk! Ik heb de magimix blender. En ik gebruik pindakaas waar het enige ingrediënt pinda’s is :). Die vind ik de beste smaak-ingrediënt verhouding hebben hahah

 6. Laurina
  december 29, 2015 at 19:49

  Super leuk (en lekker) Nina!

 7. januari 7, 2016 at 20:39

  Ik kreeg een glimlach van oor tot oor bij het laatste ontbijtje. You’re my kinda gal, hahaha! Smeerbaar goud = life.

 8. januari 20, 2016 at 19:14

  Oooooooh ontbijt is mijn favoriete maal van de dag, het liefst eet ik de hele dag ontbijt.
  Vooral bananenijs met aardbei, mijn blender is alleen kapot dus ik moet even wachten 🙁

  • januari 20, 2016 at 22:18

   Elke avond ben ik al weer aan het bedenken wat m’n ontbijt van de volgende dag is ^^. Ah gelukkig is het nu meer weer voor havermout en broodjes pindakaas 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *