IK MAAK TOSTI’S VOOR JE

tumbnailtosti

Wanneer ik in m’n middelbare schooljaren thuis kwam na een lange dag school, was ik een hongerige meid. Op de fiets was ik al aan fantaseren over hoe ik de lasagne van de vorige avond naar binnen zou stouwen. Eenmaal thuis, snelde ik verheugd naar de koelkast om er vervolgens achter te komen dat die broer van me ALLUS had opgegeten. Geen kruimeltje lasagne was er over. Van een hongerige verheugde meid veranderde ik in een hongerige boze meid, en dat is geen kattenpis.
Er zat nog maar een optie op, overgaan naar plan B: De Tosti. Een gouwe ouwe, die me nooit teleurstelde en waarmee je alle kanten op kon. Die tosti’s van mij waren niet zomaar tosti’s. Ik nam geen genoegen met een plakje kaas tussen 2 bammetjes. Iedere tosti was weer een nieuw project die veel individuele aandacht vereiste. Elke tosti had iets speciaals en was uniek op z’n eigen manier. Op z’n minst waren er 3 ingrediënten tussen de bammetjes te vinden. Het tosti-ijzer dicht krijgen zonder dat de tosti half uit elkaar viel was nog de grootste uitdaging, maar ook die ging ik niet uit de weg #bravegirl.

Ik hoor jullie denken  “jaaa pffff dan ga je nu zeker een veganistische tosti maken. Wat is nou een tosti zonder kaas. Rot op met je tosti zonder kaas”. Oké Oké, ik snap dat je gekrenkt bent, maar geef me op z’n minst één kans om te laten zien dat vegan tosties het waard zijn.
In deze video krijgen jullie een masterclass tosti’s maken. Vrij exclusief. Normaal doe ik het voor geld, maar jullie zijn speciaal voor me, dus vandaar deze vrijgevigheid.

 

 

 

  5 comments for “IK MAAK TOSTI’S VOOR JE

 1. Sophie
  februari 1, 2016 at 15:39

  Oeh die zien er allemaal heerlijk uit!

  Mijn favoriete vegan tosti is de saté tosti:
  Beide broodjes met een laagje pindakaas. Laagje sambal op 1 helft. Daarop reepjes paprika en lekker veel gefrituurde uitjes.=)

  Groetjes!

 2. Giolissimo
  juni 1, 2017 at 14:11

  BAKPAPIER IN HET TOSTIAPPARAAT
  JE BENT EEN GENIE. En droog 🙂

  DOEI

 3. Friso
  augustus 12, 2017 at 20:00

  Ey dankje meissie blij mee alles groet Friso

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *