2 comments for “SMIKKELEN IN BARCELONA

 1. Imme
  januari 19, 2017 at 20:37

  Hoi Nina,
  Ik wilde even zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ik jou kanaal (en daarna dus vanzelf je blog) voorbij heb zien komen. Ik ben al een tijdje een beetje aan t kijken op YouTube en andere blogs die gaan over veganisme of mensen die veganistisch eten. Al best lang vind ik het heel interessant, maar door jou enthausiasme en gemak met vegan eten ben ik het zelf deels ook gaan doen. Ik ben het compleet eens met alle standpunten over bijv. Het milieu, dierenleed, etc. En ik ben een beetje klaar met de manier waarop we tegenwoordig met dit soort voedsel omgaan!
  Ik zie het niet als een soort dieet waarbij ik echt geen dierlijke producten mag, maar probeer het zo min mogelijk te doen. Aangezien ik pas 15 ben kan ik bijvoorbeeld niet altijd bepalen wat we thuis ’s avonds eten, maar ik probeer de onnodige dingen (zoals het ‘vlees’ bij aardappels, groenten, vlees ) dan wel weg te laten

  Je hebt me echt heel erg geïnspireerd, en je video’s zijn ook zo lekker enthausiast en vrolijk! Ga daar alsjeblieft nog heeeel lang mee door!
  Jij laat echt zien dat vegan eten helemaal niet zo ingewikkeld en ultra-geitenwollensokken-ish hoeft te zijn. Dankjewel!!

  • januari 22, 2017 at 15:19

   Hoi Imme!
   Wat een ontzettend leuk berichtje! Super leuk om te lezen dat je geïnteresseerd bent in het veganisme en helemaal leuk om te horen dat je het nu ook deels zelf doet. High five girl! 😀 Allereerst wil ik even zeggen dat ik je een super wijs en bewust meisje vindt voor een 15 jarige. Op m’n 15de was ik met totaal andere dingen bezig dus dikke props voor jou! Daar kan je echt trots op zijn vind ik.
   En de manier waarop je er nu mee omgaat lijkt me ook erg goed. Doe wat je op dit moment zelf kan doen en misschien kun je in een later stadia verdere stappen ondernemen. Het doet me heel goed om te lezen dat ik je hierin heb kunnen inspireren, DANKJEWEL!
   Bedankt voor dit liefdevolle berichte Imme <3
   Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *