WAT VEGAN STUDENTEN ETEN — HITTEGOLFDAG —

what students eat222

JA! Weer een nieuwe vegan eetdagboek waarin te zien is wat ik en m’n huisgenootje op een oververhitte dag eten. We zijn beide veels te Hollands wanneer het aankomt op heet weer. Normaal functioneren gaat niet meer, waardoor we de dag liggend of zittend doorbrengen met een liter water + ijsklonten binnen handbereik. Deze dag hebben we letterlijk alleen maar gelegen en gegeten tot drie uur, want toen riep de plicht en moesten we in klimrekken gaan hangen, handstanden doen en ons zelf optrekken a.k.a calisthenics. We proberen inderdaad in de voetsporen te treden van Frank Medrano (hij is vegan!). Ik hoop dat jullie wat aan de video hebben en er honger van krijgen ^^.

 

  2 comments for “WAT VEGAN STUDENTEN ETEN — HITTEGOLFDAG —

  1. juni 12, 2016 at 12:08

    Die boterhammen zien er zo lekker uit! (de rest ook, trouwens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *